Datapolitik

Denne datapolitik er gældende for Nordisk Morris Minor Klubbs hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du indholdet af denne datapolitik.

Persondatapolitik

Personlige data omfatter personlige eller faktuelle data for et bestemt individ. Dette er f.eks. oplysninger som navn, adresse og telefon samt mail. Nordisk Morris Minor Klubb foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne kontakte dig vedrørende eksempelvis klubblad, nyhedsbrev og medlemsadministration. Personoplysningerne registreres hos Nordisk Morris Minor Klubb og opbevares indtil medlemmet ønsker disse oplysninger slettet. Oplysninger afgivet til Nordisk Morris Minor Klubb videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjepart. Som registreret hos Nordisk Morris Minor Klubb har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig i henhold til Persondataloven.

Klubblad, nyhedsbrev og medlemslogin

De oplysninger, som du har afgivet ved tilmelding til vores klubblad, nyhedsbrev og hjemmeside, benyttes kun til disse formål. Vi videregiver ikke disse oplysninger til tredjepart, og du kan til enhver tid afmelde denne service igen.